شرکت پیورآکوآ

سیستم‌های آب شیرین کن و تصفیه فاضلاب

سیستم‌های آب شیرین کن و تصفیه فاضلاب

دسته بندی‌

خرید ماده شیمیایی آنتب اسکالانت تولید شرکت پیورآکوا

سر فصل مطالب

آنتی اسکالانت از پوسته پوسته شدن غشا جلوگیری می‌کند. فیلترها و منافذ را حفظ می‌کند. با حذف رسوباتی مانند کربنات کلسیم، سولفات استرانسیوم، سولفات باریم و سولفات کلسیم عمر غشا را افزایش می‌دهد.

قیمت آنتی اسکالانت شرکت پیوراکوا
نتیجه عدم استفاده از آنتی‌اسکالانت‌ها و خراب شدن فیلتر، ممبران‌ها و غشاها

انواع آنتی اسکالانت شرکت سازه‌های آبی پیور آکوا

آنتی اسکالانت ها بر اساس فسفات یا پلیمر طبقه بندی می شوند

  • آنتی اسکالانت پایه فسفاته
  •  آنتی اسکالانت پایه پلیمری

آنتی اسکالانت ساخته شده از فسفر

آنتی اسکالانت‌هایی که در ساختار مولکولی خود دارای فسفات و کربوکسیلیک اسید هستند. آنتی اسکالانت فسفاته نامیده می‌شوند.آنتی اسکالنت‌ها که از مولکول‌های منفرد تشکیل شده‌اند عملکرد بهتری داشته و به طور کلی اثرات بهتری می‌دهند. در نتیجه، نوع فسفات این ماده بهترین انتخاب برای جلوگیری از ایجاد رسوب و حذف رسوبات غشایی است.

آنتی اسکالانت ساخته‌ شده از پلیمرها

آنتی اسکالانت‌های پلیمری با وزن مولکولی بیشتر از نوع پایه فسفات می‌توانند طیف وسیعی از رسوبات کربنات و سولفات را حذف کنند. آب‌های سخت مانند آب شور، آب چاه و آب شور با استفاده از آنتی اسکالانت‌های پایه پلیمری تصفیه می‌شوند.

آنتی اسکالانت بر پایه پلیمر دارای غلظت بالایی بوده و از رسوب هرگونه ماده جلوگیری می‌کنند. همچنین این ماده غیر سمی است و هیچ اثر منفی بر انسان ندارد. غشاها دیگر نیازی به شستشوی سریع ندارند و ممکن است در فواصل طولانی با مدل پایه پلیمری شسته شوند.

نحوه عملکرد آنتی اسکالانت

آنتی اسکالانت به آلاینده‌های موجود در آب می چسبد و از ورود رسوب و چسبیدن به سطح غشا جلوگیری می‌کنند. این مولکول به همه مواد معدنی و نمک‌های موجود در آب اجازه می‌دهد تا از طریق غشا عبور کنند اما از نفوذ آن‌ها به سطح غشا جلوگیری می‌کند. آنتی اسکالانت اثر مستقیمی بر اجزای رسوب دارد و از ورود رسوب تولیدشده به سطح غشا جلوگیری می‌کند.

نحوه تزریق و افزودن ماده شیمیایی آنتی اسکالانت
آنتی اسکالانت به آلاینده‌های موجود در آب می چسبد و از ورود رسوب و چسبیدن به سطح غشا جلوگیری می‌کنند.

عمر دستگاه و سیستم تصفیه آب در صورت عدم استفاده از آنتی اسکالانت‌ها کاهش می یابد. آب خروجی از کیفیت و حجم پایینی برخوردار می‌شود. این عدم استفاده همچنین باعث آسیب به ممبران‌ها، فیلترها و غشاها شده و هزینه‌های زیادی را متحمل می‌شود.

دوزهای آنتی اسکالانت برای دستگاه‌های تصفیه آب و آب شیرین کن باید قبل از وارد شدن به سیستم با استفاده از پمپ دوز ، با آب تصفیه مخلوط و رقیق شود. بعد از فیلتر شنی و قبل از فیلتر میکرون، این ماده شیمیایی به طور دقیق تزریق می‌شود.

مطالعه بیشتر
فیلتر ممبران

ترکیبات آنتی اسکالانت‌های شرکت پیور اکوا

آنتی اسکالانت‌ها، بسته به نوع آن‌ها (آنتی‌اسکالانت‌های مبتنی بر فسفات در مقابل آنتی اسکالانت های مبتنی بر پلیمر)، دسته‌ای از ترکیبات ساخته‌شده از ارگانوفسفات یا اسید اکریلیک هستند. فرمول شیمیایی آنتی اسکالانت Na3PO4 است.

مزایا و معایب آنتی اسکالانت‌ها

Anti-scalant مزایای زیادی را ارائه می دهد، به همین دلیل بسیار محبوب است. موارد زیر مزایا و معایب این ماده است:

مزایای آنتی‌اسکالانت فسفاته و پلیمری

  • با استفاده از ضد اسکالانت از رسوب اضافی جلوگیری می شود.
  • خوردگی و تخریب منافذ و تجهیزات داخلی دستگاه های تصفیه آب و آب شیرین کن بیشتر توسط این ماده کنترل می‌شود.
  • غشاء محافظت می‌شود و عمر فیلتر افزایش می‌یابد.
  • عملکرد و کارایی سیستم‌های تصفیه آب و نمک زدایی بهبود یافته و افزایش می‌یابد.
  • ارزان است و برچسب قیمت بالایی ندارد.
  • بسیار کاربردی و ساده است.
  • از داخل به سیستم تصفیه آب نفوذ نمی‌کند و برای محیط زیست مضر نیست.

معایب آنتی‌اسکالانت پلیمری و فسفاته

تولیدکننده انواع آنتی اسکالانت‌ها

اگر از آنتی‌اسکالانت با کیفیت بالا استفاده نکنید، بدون شک دچار مشکل خواهید شد. برخی از اشکالات انتی‌اسکالانت‌های بی‌کیفیت به شرح زیر است:

  • هنگامی که از آنتی‌اسکالانت‌های بی کیفیت استفاده می شود، عمر غشا کوتاه می شود.
  • اگر از نوع نامرغوب این محصول استفاده می‌کنید، می‌بایست غشاها را در اسرع وقت تعویض کنید. علاوه بر این، تعداد دفعاتی که غشاها پاک می‌شوند افزایش می‌یابد و عمر آن را کاهش می‌دهد.

کاربرد آنتی اسکالانت در صنایع گوناگون تصفیه آب

آنتی اسکالانت بسیار ضروری است و طرفداران زیادی دارد. زیرا عمر سیستم تصفیه آب و غشاها و فیلترهای دستگاه را افزایش می‌دهد. در بخش آب و فاضلاب، این ماده به یکی از مهمترین و مفیدترین مواد تبدیل شده است.

مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم و همچنین نمک‌های محلول در آب تصفیه نشده وارد سیستم تصفیه آب و آب شیرین کن می‌شوند. با عبور و مرور آب روی غشاها و ممبران‌ها، این نمک‌ها تجمع یافته و باعث تجزیه آن‌ها در طول زمان می‌شود و کارایی سیستم و دستگاه را کاهش می‌دهد. اگر رسوبات موجود در غشاها از بین نرود، غشاها شکسته شده و سوراخ‌ها باز می شوند. علاوه بر این، مقدار و کیفیت آب تصفیه شده تولید شده کاهش می‌یابد.

مطالعه بیشتر
انواع سیستم تصفیه آب و فاضلاب

آنتی اسکالانت یک ماده شیمیایی است که برای از بین بردن نمک‌ و املاح‌ها استفاده می‌شود. در صورت عدم استفاده از این ماده، سیستم و دستگاه تصفیه آب آسیب می‌‌بیند. در نتیجه جریان فاضلاب کاهش می‌یابد. همچنین از انرژی بیشتری استفاده می‌کند و هزینه بیشتری دارد.

همچنین پیشنهاد می کنیم در مورد سیستم آب شیرین کن صنعتی بخوانید.

تعیین مقدار دوز استفاده از آنتی اسکالانت

مقدار دوز آنتی اسکالانت با تعدادی پارامتر از جمله حجم آب تصفیه نشده، دما، pH، نوع غشاء و مقدار TDS در آب ورودی تعیین می‌شود. تزریق آنتی‌اسکالانت معمولاً در دوزهای ۱ تا ۶ ppm انجام می‌شود.

دوزهای مناسب برای تزریق آنتی‌اسکالانت به شرح زیر است:

میزان حجم ورودی به دستگاه تصفیه آب در ۲۴ ساعت × دوز مصرفی پیشنهادی در زیر = مقدار آنتی‌اسکالانت مورد نیاز برای ۲۴ ساعت

  • ۱ لیتر آنتی‌اسکالانت به ۱۰ لیتر آب ورودی خام برای آب شور و آب شور تزریق می شود.
  • ۱ لیتر آنتی‌اسکالانت به ۲۰ لیتر آب خام خام برای حجم زیاد آب شور و سختی بالا تزریق می شود.

قیمت و خرید آنتی‌اسکالانت از شرکت سازه‌های آبی پیور آکوا

قیمت‌های آنتی‌اسکالانت بسته به شرکت تولیدکننده آن متفاوت است و نمی‌توان دقیقا گفت که چقدر هزینه دارد. با این حال، صرف نظر از این که چقدر برای آن هزینه می کنید، مضر نیست و به نفع شماست. زیرا عمر غشاها، ممبران‌ها و فیلترهای سیستم شما را افزایش می‌دهد.

مراقب باشید که از آنتی‌اسکالانت‌های با کیفیت بالا استفاده کنید. زیرا آنتی‌اسکالانت های ارزان قیمت کیفیت پایینی داشته و ممکن است صدمه بزرگی به غشاها و سیستم شما وارد کنند. برای تعمیر یا تعویض سیستم تصفیه آب و غشاهای آن در صورت آسیب دیدگی باید چندین برابر هزینه بیشتری بپردازید. صرف نظر از میزان هزینه‌ای که برای یک محصول با کیفیت انجام می دهی ، در تعویض غشاءها نیز صرفه جویی می‌کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *